Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Manželská hádka skončila pokusem o vraždu. Žena na jižní Moravě vzala na muže nůž

Jihomoravští kriminalisté řešili v posledním týdnu hned dvě dokonané vraždy. V pondělí k případům přibyl také pokus o vraždu, který se odehrál na statku na Břeclavsku. O život málem přišel muž, jehož rozzlobená manželka napadla dlouhým kuchyňským nožem.

K činu na Břeclavsku, který mohl skončit tragicky, vedly dlouhodobé rozpory manželského páru. Při jednom z mnoha konfliktů, které manželé společně řešili, povalil muž ženu na dvoře na zem. O pár hodin později pak na statku došlo k další slovní roztržce, při níž bodla osmatřicetiletá žena svého manžela nožem s dvaadvaceticentimetrovou čepelí. „Jen díky urgentnímu zásahu lékařů a následné operaci přežil. Obviněná žena byla při zadržení pod vlivem alkoholu. Ve vězení může strávit až osmnáct let,“ řekl k případu mluvčí jihomoravských policistů Pavel Šváb.

Před Vánoci vyjížděli policisté také k vraždě v pečovatelském domě, při které zemřeli dva senioři. Další brutální vraždu spáchal mladík, který ve Znojmě pobodal svou matku, jejího druha i psa. O obou případech informovala Drbna již dříve.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pokus o vraždu, trestný čin, pobodání, vražda, Jihomoravský kraj, okres Břeclav, manželé, Pavel Šváb, Vánoce, Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Manželská hádka skončila pokusem o vraždu. Žena na jižní Moravě vzala na muže nůž  |  Břeclavsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.