Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Muž si odmítal v obchodě nasadit roušku, urážel zákazníky a pak v zimě polonahý stopoval na silnici

Stopařské štěstí zkoušel na začátku prosince spoře oděný muž v Břeclavi. Zvolil k tomu zajímavý outfit - kombinaci čepice, kraťasů a odhaleného pupíku. Nakonec skončil v péči břeclavských strážníků, kteří s ním měli starost už od jeho ranní návštěvy místních potravin.

Strážníci museli řešit problémy s místní „známou firmou“ už ráno, když způsobil rozruch v jedné z prodejen na sídlišti Na Valtické. Odmítal si nasadit roušku a byl sprostý na ostatní zákazníky.

To však netušili, že je jen začátek. „Odpoledne téhož dne bylo na linku 156 přijato několik oznámení, že se ve vozovce ve směru na Valtice pohybuje podivně oděný a očividně i opilý muž, který řidičům vstupuje do cesty. Některé z nich svým zjevem navíc i děsil," uvedla mluvčí břeclavských strážníků Lenka Rigó. 

Ustrojen-neustrojen se muž, jež měl v tu chvíli problémy s běžnou chůzí, vydal na nedalekou benzínku a snažil se někoho stopnout. „Ku podivu ho nikdo nesvezl. Dechovou zkoušku samozřejmě odmítl," uzavřela Rigó.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Břeclav

Štítky Břeclav, strážníci, muž, alkohol, stopování, rouška, Valtice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž si odmítal v obchodě nasadit roušku, urážel zákazníky a pak v zimě polonahý stopoval na silnici  |  Břeclavsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.