Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

FOTO: Zfetovaný řidič chtěl policistům uplavat. Jeho nezabržděné auto dojelo za ním do vody

Karma je zdarma. A když někdo porušuje zákon a ohrožuje ostatní, občas mu to osud vrátí. Své o tom ví jedenatřicetiletý řidič, který skončil ve vodě, kde po chvíli potkal i své auto.

Podezřele jedoucí Renault upoutal v Pasohlávkách před půlnocí pozornost projíždějící policejní hlídky. Řidič osobáku zvýšil rychlost a hodně zmatečně se snažil ujet.

Rovnou do mokra

Řidič prolétl autokempem a pak odbočil na cyklostezku. Tam zastavil a spolu se spolujezdcem se pokusili utéct. Ve své zmatenosti však muž od volantu vystřelil rovnou do vody Novomlýnské nádrže.

Hlouposti svého rozhodnutí si po chvilce uvědomil a dobrovolně se policistům vydal. Utíkajícího spolujezdce pak chytil druhý člen hlídky. Večerním trampotám však ještě zdaleka nebyl konec. Řidič při rychlém zastavení auto nezabrzdil ruční brzdou a to pomalu sjelo do vody.

V autě bylo 150 gramů trávy

„Proč se rozhodl jedenatřicetiletý šofér ujíždět a utíkat, vyšlo najevo hned při prvních úkonech kontroly. Muž byl pod vlivem pervitinu a ve vozidle měli spolu se svým o tři roky starším kumpánem asi sto padesát gramů marihuany,"  prozradil policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto PČR

Štítky Pasohlávky, řidič, pervitin, nové mlýny, nezabržděné auto, Renault

FOTO: Zfetovaný řidič chtěl policistům uplavat. Jeho nezabržděné auto dojelo za ním do vody  |  Břeclavsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.