Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

FOTO: Seniora v pokročilém věku oslnilo sluníčko, při objíždění silničářů naboural pracovní stroj

Nevšední nehodu řešili policisté na Blanensku. Sedmaosmdesátiletý muž zde totiž narazil do pracovního stroje silničářů. O stroji přitom dobře věděl, při objíždění ho však prý oslnilo slunce.

Nehoda se stala v pátek před desátou hodinou v blízkosti obce Ludíkova. V místě zrovna pracovali silničáři, kteří instalovali svodidla (právě kvůli vysoké nehodovosti v úseku).

Muž za volantem chtěl na pokyn silničáře objet pracovní stroj, který stál na kraji silnice. Podle jeho slov byl však oslněn sluncem a kvůli tomu naboural do stroje.

Při nehodě se muž lehce zranil, stejně tak jeho o šest let mladší manželka. „Oba tak byli převezeni záchranáři do nemocnice k dalšímu vyšetření," uvedla policejní mluvčí Lenka Koryťáková. Alkohol vyloučila dechová zkouška. „Celková škoda byla vyčíslena na vozidle 30 tisíc korun, na pracovním stroji pak na 5 tisíc korun," uzavřela mluvčí.

Foto PČR

Štítky silničáři, senior, nehoda, okres Blansko

FOTO: Seniora v pokročilém věku oslnilo sluníčko, při objíždění silničářů naboural pracovní stroj  |  Blanensko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.