Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Útočník bez důvodu napadl a pořezal muže rozbitou skleněnou lahví, policisté hledají svědky

Policisté z Boskovic pátrají po neznámém útočníkovi, který v sobotu 29. června v ranních hodinách u boskovického klubu jízdárna bez důvodu pořezal náhodného muže. Zaútočil na něj totiž rozbitou skleněnou lahví. Policisté nyní pátrají po útočníkovi i svědcích z videa, které zveřejnili na svých stránkách.

Celá situace se stala nad ránem. Napadený se vracel spolu se dvěma kamarády kolem třetí hodiny ráno z hudebního klubu Jízdárna. V okamžiku, kdy čekali na taxi v ulici Hradní naproti vjezdu do Panského dvora k nim z ničeho nic přiskočil muž ve věku 25-30 let.

Útočník si vybral šestadvacetiletého muže, na kterého bezdůvodně zaútočil rozbitou skleněnou lahví. Útokem mu přitom způsobil  řeznou ránu na zápěstí. Poté se dal společně s neznámou dívkou, která ho doprovázela, na útěk směrem k zámku.

Video nezachycuje útok samotný, ale svědky, kteří by policistům mohli podat důležité informace.

„Motiv jeho činu tak zůstává záhadou, jelikož pachatele nikdo nijak neohrožoval. Poškozený byl následně se svým zraněním odvezen do nemocnice k dalšímu ošetření," uvedla policejní mluvčí Lenka Koryťáková.

Policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po útočníkovi a jeho partnerce. V době činu se na místě - a přiloženém videozáznamu - nacházeli další lidé, kteří by mohli podat důležitá svědectví. 

„Pokud máte informace, které by vedly k vypátrání totožnosti muže a ženy, neváhejte kontaktovat Policii ČR na telefonním čísle 974 631 730 nebo lince 158," vyzvala mluvčí.

Policisté také žádají osoby, které v tuto dobu místem procházely, aby se dostavily nejlépe osobně na služebnu v Boskovicích, Masarykovo náměstí 7/5. „Za Vaši spolupráci předem děkujeme," uzavřela mluvčí.

Foto PČR

Štítky Boskovice, napadení, rozbitá lahev, pořezání, Panský dvůr, akciová společnost, Policie České republiky

Útočník bez důvodu napadl a pořezal muže rozbitou skleněnou lahví, policisté hledají svědky  |  Blanensko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.