Vyhledávání

Nalezené články: "kvas"

Jaro, léto, burčák a zima. Kvašené tekuté hrozny již brzy zaplaví české pulty

Chladnější červenec s dostatkem srážek vyřešil na jižní Moravě potíže s červnovým suchem. Burčáková sezona začíná. Přestože se oblíbený mok může ze zákona prodávat už od minulého pátku, oproti loňsku bude mít asi desetidenní zpoždění. Můžou za to...

Vinice se zotavily z červnového sucha. První burčák bude až příští týden

Letos si na první burčák budeme muset ještě chvíli počkat. Kvůli chladnějšímu červenci hrozny dozrávají pomaleji než ve vedrech, sklizeň začne nejdřív příští týden. Vinaři si ale nestěžují. Déšť vyrovnal sucho z června a dozrávání je podle nich v...

PŘEHLED: Připravte si zavařovací sklenice. Kam pro okurky na jihu Moravy?

Sluníčko svítí, dětem začaly prázdniny a mnozí dospělí nedočkavě vyhlíží sezonu okurek. Nakládačky, kvašáky, saláty a mnoho dalších pochutin neodmyslitelně k létu patří. Nejkratší cesta, jak oblíbenou zeleninu dostat do kuchyně, je vyrazit na...

Přihlas se do soutěže Regionální potravina Jihomoravského kraje!

Soutěž Regionální potravina, pořádaná Ministerstvem zemědělství, každoročně oceňuje zemědělské a potravinářské výrobky, které vynikají kvalitou, původem surovin a vazbou na region. Ocenění představuje nejen prestižní značku kvality, ale také je...

Quality Master Starobrna v dobré hospodě očekává čistý výčep a pěnu bez bublin

V pivovaru Starobrno mu patří titul Quality Master nebo také obchodní sládek. Svatopluk Vrzala objíždí restaurace a kontroluje, jestli se o pivo dobře starají. Záleží mu na tom, aby lidé dostali starobrněnská piva v co nejlepší kvalitě. Pivovar sice...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "kvas"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "kvas"

Více profilů »

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.