Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nejslavnější "salátová mísa" zavítá v sobotu do Brna

Brňanům se opět naskytne příležitost prohlédnout si a také vyfotografovat slavnou „salátovou mísu“, na které je po listopadové obhajobě vítězství v tenisovém Davis Cupu dvakrát po sobě uveden český tým. Trofej bude vystavena v sobotu od čtyř hodin odpoledne do půl šesté odpoledne v Domu pánů z Lipé na náměstí Svobody.

Kromě volného zpřístupnění návštěvníkům vytvoří pohár také kulisu večernímu slavnostnímu vyhlašování ankety Kanáří naděje. V rámci ní ocení Jihomoravský tenisový svaz deset nejúspěšnějších oddílů v práci s dětmi a mládeží do osmnácti let a také talent roku v dívčí a chlapecké kategorii do čtrnácti let.

Anketu vypisuje časopis Tenis ve spolupráci s Českým tenisovým svazem. Zástupci jihomoravské oblasti, do které spadají oddíly od Zlína, přes Prostějov, Brno až po Jihlavu, tuto akci letos uspořádají ryze slavnostně. Program vyzdvihující výchovu nových talentů orámuje hudební vystoupení známých sourozenců Hany a Petra Ulrychových. Slavnostní vyhlašování ankety začíná v šest hodin odpoledne.

Štítky Davis Cup, salátová mísa, Brno, výstava, tenis, Náměstí Svobody, Lipá, miska, Český tenisový svaz, Petr Ulrych, Zlín, Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejslavnější "salátová mísa" zavítá v sobotu do Brna  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.