Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Futsal: Tango porazilo v derby Agromeli

V pátek večer se ve sportovní hale Vodova v rámci 5. kola Chance futsal ligy odehrálo historicky první vzájemné utkání celků Tango Brno a Agromeli Brno. Zkušenější Tango nakonec derby vyhrálo 5:3.

Zápas byl od začátku vyrovnaný. Agromeli se vyplácela taktika důrazného pressingu a Tango se obtížně dostávalo do herního rytmu. Po první dvacetiminutovce svítilo na tabuli pro nováčka soutěže z Agromeli přijatelné skóre 3:2. Loňský finalista Tango však po přestávce pokračoval v útočení, což vedlo k velmi otevřenému futsalu z obou stran. 3 minuty před koncem prohrávalo Agromeli o jediný gól, zkusilo tedy power-play, ale Tango při něm jen uzavřelo skóre utkání na konečných 5:3.

Premiéru v nejvyšší české Chance futsal lize si odbyl brazilec Raphinha. A že to byla vydařená premiéra! Rapinha totiž vstřelil tři branky Tanga a výrazně tak přispěl k výhře svého týmu. Na druhé straně se rovněž hattrickem blýskl Slavík, ke smůle hostů však jeho příspěvek na body nestačil.

Tango Brno - Agromeli Lino Brno 5:3 (3:2)
Branky (asistence): 1. Seidler (Balej), 6. Seidler, 19. Raphinha (Balej), 24. Raphinha (Chadzidis), 39. Raphinha (Záruba) - 16. Slavik (Veselovský), 20. Slavík, 34. Slavík

Sestavy
Tango Brno: Belej, Bočánek, Brůna, Buršík, Havel, Chadzidis, Kubíček, Raphinha, Seidler, Šidla, Záruba
Agromeli Limo Brno: Sýkora, Sára, Nedělník, Vrána, Mica, Tůma, Slavík, Kalina, Veselovský, Nosko, Březina

Diváci: 420
Rozhodčí: Kincl, Gasnárek

Helas těsně podlehl v Hradci Králové

Třetí z brněnských futsalových celků - Helas změřil své síly v 5. kole Chance futsal ligy s Hradcem Králové. Helas bohužel nedokázal navázat na první letošní výhru z předchozího ligového kola, kdy doma přehrál Slavii Praha 3:2 a v Hradci podlehl těsně 3:4.

Napravit nepovedený vstup do sezony se Helas pokusí v dalším zápase. V něm se postaví ve sportovní hale v Bohunicích domácímu Agromeli, které bude naopak chtít vylepšit svojí bilanci z brněnských derby. Zápas se uskuteční příští pondělí 21.10. ve 20 hodin.

Salamandr Hradec Králové - Helas Brno 4:3 (1:1)
Branky (asistence): 18. Holec (Podolník), 28. Vydarený (Šmíd), 29. Vydarený (Michal), 32. Vydarený - 4. Lacko, 38. Cupák D., 40. Cupák D.

Diváci: 300

Štítky futsal, Chance futsalová liga, Brno, FC Zbrojovka Brno, FC Hradec Králové, HC Slavia Praha, Helas Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Futsal: Tango porazilo v derby Agromeli  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.