Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Draci porazili v Utkání hvězd zbytek reprezentace 4:2

Čeští baseballoví mistři Draci Brno porazili ve středečním Utkání hvězd zbytek reprezentace vedený novým trenérem Mikem Griffinem 4:2. Také v dovednostních soutěžích se prosazovali více Draci.

V hodu na přesnost mezi vnitřními polaři vyhrála americká posila Brňanů James Gulliver, mezi vnějšími polaři Michal Ondráček a v soutěži catcherů si vedl nejlépe další z Draků Alexander Derhak. V pálení homerunů ale reprezentant Matěj Hejma zdolal Martina Schneidera a národní tým vyhrál i souboj týmových štafet.

Zápas All Star byl první akcí reprezentačního týmu v této sezoně. Svěřenci nového reprezentačního kouče Griffina mají letos před sebou už jen od 25. do 29. června start na turnaji Pražský baseballový týden a 3. října odletí na soustředění do USA.

Draci pořádali exhibici, jejíž tradice byla založena v roce 1998, už popatnácté. Pouze v minulé sezoně přerušila jejich mistrovskou nadvládu Technika Brno.

Zdroj: ČTK

Štítky Utkání hvězd, baseball, 2013, Draci Brno, reprezentace, All star, Mike Griffin, Brno, Martin Schneider, Michal Ondráček, USA, VSK Technika Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Draci porazili v Utkání hvězd zbytek reprezentace 4:2  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.