Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Brněnský hasič vyhrál další prestižní soutěž kulturistů

Tři zlaté medaile získal brněnský profesionální hasič Radek Málek na vrcholné světové soutěži v kulturistice INBA Natural Olympia v USA.

Na nejprestižnějším světovém klání v naturální kulturistice v nevadskému Renu vybojoval Málek zlaté medaile v otevřené soutěži a v kategorii Masters1.

Třetí zlatou medaili získal za celkové absolutní vítězství. Skvělým výsledkem si současně vybojoval právo startu v příštím ročníku této světové soutěže.

Příslušník Hasičského záchranného sboru Jihomoravského kraje tak dosáhl na dosud nejvyšší ocenění své sportovní kariéry. Málek, který je držitelem řady titulů z republikových i mezinárodních soutěží, letos kromě jiného zvítězil na mistrovství ČR, Evropy i světa.

Tři zlaté medaile, z toho dvě v kulturistice a jednu v silovém trojboji, vybojoval také na Světových hrách hasičů v australském Sydney.

Třiačtyřicetiletý Radek Málek je již dvacet let profesionálním hasičem. Sportovní kariéru rozvíjí při službě ve směně na brněnské požární stanici v Lidické ulici.

Naturální kulturistice, to je kulturistice bez anabolických steroidů, růstových hormonů a jiných dopingových látek, se věnuje od svých 14 let. Provozuje také vysokohorskou turistiku a cyklistiku.

Napsal Jiří Nováček, Mediafax

Štítky Radek Málek, hasič, kulturista, vítěz, soutěž, kulturistika, zlatá medaile, USA, Hasičský záchranný sbor, Evropa, Česko, Sydney, Mediafax, Jihomoravský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnský hasič vyhrál další prestižní soutěž kulturistů  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.