Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Basketbalistky IMOSu si snadno poradily se Slovankou

Basketbalistky IMOSu Brno porazily v dohrávce šestého kola Ženské basketbalové ligy v Mladé Boleslavi domácí Slovanku jednoznačně 99:62 a po tomto vítězství se dostaly na první místo v tabulce. Také proto, že jediný neporažený tým v ligové soutěži USK Praha má o utkání méně.

Brňanky rozhodly o svém jasném vítězství už v prvním půli, kterou vyhrály v poklidu 49:27.

„Utkání jsme měly neustále pod kontrolou. Oproti středeční prohře v Praze s USK se nám dařilo střelecky. Ale samozřejmě nemohu srovnávat kvalitu Slovanky a USK, proto nelze tento výsledek přeceňovat,“ pravil po zápase kouč Brňanek Jan Bobrovský.

Nejlepšími střelkyněmi brněnského týmu byly Pecková a Abdiová, obě hráčky si připsaly po 22 bodech, Američanka Ohldeová přidala 16 bodů. Ohldeová společně s Peckovou dokonce zaznamenaly double-double, neboť přidaly 11 respektive 10 doskoků.

Ve středu od 18:00 hodin v hale Rosnička hostí IMOS Brno tým USK Praha. Oba celky se domluvily na předehrávce v rámci přípravy na Evropskou ligu.

Slovanka M. Boleslav - BK IMOS Brno 62:99 (11:19, 16:28, 16:26, 19:26)

Foto: Martin Pazdera, www.bkzabiny.eu

Štítky ŽBL, IMOS Brno, Slovanka, USK Praha, IMOS Brno, a.s., Slovanka MB, basketbalista, Mladá Boleslav, Jan Bobrovský, Praha, BK IMOS Brno, Martin Pazdera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Basketbalistky IMOSu si snadno poradily se Slovankou  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.