Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Brněnský bijec Procházka se vrátil na vítěznou vlnu. Rakušana Rakiče porazil před limitem

Elitní český MMA bojovník Jiří Procházka porazil v zápase organizace UFC Rakušana srbského původu Aleksandara Rakiče a vrátil se zpět na vítěznou vlnu. Rozhodčí ukončil duel ve 2. kole v čase 3:17 minuty, Procházka vyhrál technickým k.o.

Jednatřicetiletý rodák z Hostěradic na Znojemsku si loni v listopadu v New Yorku připsal první porážku po osmi letech, když v titulovém zápase prohrál s Brazilcem Alexem Pereirou, dnes v Las Vegas ale opět vyhrál.

O rok starší Rakič se do oktagonu vrátil po téměř dvou letech a první kolo souboje proti Procházkovi získal na bodyl. Český bojovník sice držel střed oktagonu, Rakič se jej snažil zasahovat kopy na nohu, Procházkou ale výrazněji neotřásl.

Brněnský bijec Procházka míří zápasit do Las Vegas. Soupeře chci přidržovat jako polštář, říká

Bojovníka Jiřího Procházku, jenž pochází z jihu Moravy, čeká v půlce dubna důležitý zápas proti Aleksandaru Rakičovi z Rakouska. V rámci galavečera UFC 300 v americkém Las Vegas se vynasnaží, aby naskočil zpátky na vítěznou vlnu. Procházka i jeho...

V závěru prvního kola dokázal Procházka poprvé soupeře zasáhnout a ve druhém kole došlo na přestřelku, jak člen brněnského Jetsaam gymu avizoval. Procházka dokázal Rakiče srazit na zem, pokračovat v úderech a rozhodčí následně zápas ukončil. Procházka si připsal jubilejní třicátou výhru mezi profesionály, čtvrtou pod hlavičkou UFC.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Anna Pospíšilová

Štítky Jiří Procházka, UFC, MMA, Las Vegas, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnský bijec Procházka se vrátil na vítěznou vlnu. Rakušana Rakiče porazil před limitem  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.