Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Míčové sporty

Extraligové týmy se představí v sobotu v Memoriálu Karla Lázničky ve Šlapanicích

Extraligové týmy Volejbalu Brno, Fatry Zlín a ČZÚ Praha budou spolu s vítězem Slovenského poháru VKP Komárno patřit k favoritům 5. ročníku Memoriálu Karla Lázničky.

Na tři body nečekal Jihostroj proti Brnu nijak dlouho

Rychle a stručně. Tak se českobudějovičtí volejbalisté vypořádali se svým čtvrtečním soupeřem z Brna, kterému na cestu domů přibalili jasnou prohru. Hosté trápili Jihostroj pouze na začátku zápasu a do jihomoravské metropole tak odjíždějí s prázdnou.

Volejbalové juniorky vyhrály bez ztráty setu kvalifikaci o MS

V tišnovské hale, kde nebylo jediného volného místečka, vyšel českým hráčkám skvěle úvod rozhodujícího utkání a do prvního technického time outu šly s vedením 8-5.

Kvalifikace juniorky na MS

Sobota, 10. ledna 2015, 16:25

Kvalifikace MS juniorek
Kvalifikace MS juniorek
Juniorky i ve druhém střetnutí kvalifikace MS bez ztráty setu

Do posledního místečka naplněná tišnovská hala viděla vyrovnaný začátek první setu, když týmy šly do prvního technického time outu za stavu 8-7 pro naše hráčky. Vyrovnanost prvního setu pokračuje i v následujících výměnách, kdy Češky mírně vedly,...

Novoroční turnaj ve volejbale mužů - Lesná 2015

Před celodenně zaplněným hledištěm(250 diváků) sportovní haly na Lesné proběhla úspěšně na pozvání domácí druholigové Tesly Brno novoroční konfrontace moravské volejbalové špičky. Družstva Fatry Zlín, VK Ostrava a Volejbalu Brno se dostavila v...

Tišnov uvidí kvalifikaci juniorek na volejbalové mistrovství světa

Již za pár dní začne pro české reprezentační výběry další rok plný volejbalových akcí. Zkraje nového roku se do boje vrhnou juniorky, které čeká kvalifikace na mistrovství světa. Svou kvalifikační skupinu odehrají od 8. do 10. ledna na jihu Moravy....

Příbramští volejbalisté otočili zápas v Brně a zůstali osmí

Brněnští volejbalisté měli v extralize blízko ke čtvrtému vítězství za sebou, ale slibné vedení o dva sety neudrželi a doma nakonec s Příbramí prohráli 2:3. Středočeši se tak v tabulce udrželi na osmém místě.

Volejbalisté Brna prohráli ve Vyzývacím poháru s Azores 0:3

Volejbalisté Brna prohráli v úvodním utkání Vyzývacího poháru s portugalským týmem Fonte Azores za 70 minut hladce 0:3 po setech 18:25, 16:25 a 21:25. Odveta je na programu 18. prosince v Portugalsku.

Brněnští volebalisté porazili Karbo Benátky nad Jizerou

V hale Kounicova se v neděli 30.11. představil Volejbalový tým VK Karbo Benátky nad Jizerou. Oba týmy dělilo před tímto zápasem pět míst, kdy Benátky byly na 7. místě a Brno na posledním 12. místě.

Míčové sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.