Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Kometa ukončila výsledkovou mizérii jasnou výhrou nad Boleslaví

V posledním zápase před reprezentační pauzou šlo v Brně především o vylepšení si chuti. Výsledková mizérie posledních kol totiž zanechávala za jinak vcelku úspěšným podzimem hořkou příchuť. Brněnští hokejisté si to nejspíš moc dobře uvědomili a na Boleslav doma nalétli v plné polní. Po první třetině bylo hotovo. Kometa doma porazila Mladou Boleslav 4:1 a v tabulce setrvává na 5. místě.

Vstup do zápasu to byl famózní. Už v páté minutě našel Zohorna Sašu Malleta, který propálil Maxwella - 1:0. Na konci 16. minutě pak ukázal zoubky také osmnáctiletý brněnský talent Jan Süss. Ve svém premiérovém zápase v nejvyšší soutěže krásně zakončil bekhendem - 2:0! Třetina k dokonalosti dotáhl minutu před koncem Radim Zohorna - 3:0 a bylo vymalováno.

Druhá dvacetiminutovka dlouho nenabídla žádný gól. Na drama bylo chvíli zaděláno až ve 36. minutě, kdy snížil boleslavský Orsava.Kometa však udeřila opět v úplném závěru - 23 vteřin před koncem se z přesilovky trefil Vincour a jelikož poslední dějství gól nenabídlo, Kometa si doma bezpečně uhlídala tři body.

Foto Twitter, Kometa Brno

Štítky Kometa, Hokej, Mladá Boleslav, výhra, FK Mladá Boleslav, HC Kometa Brno, Jan Süss, Radim Zohorna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kometa ukončila výsledkovou mizérii jasnou výhrou nad Boleslaví  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.