Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Krejčík vystřelil Kometě výhru v Hradci a přiblížil ji na dosah finále

K pátému utkání za stavu 2:2 na zápasy dnes vyjeli hráči Brna a Hradce na led, aby se utkali o velice důležitý bod do sbírky v cestě za titulem. Hned v první třetině se hosté dostali do vedení.

Hradečtí díky Knotkovi sice vyrovnali, ale na druhý Krejčíkův gól už odpověď nenašli. Výhru pečetil gólem do prázdné branky Vondráček.

Zápas začal velice opatrně. Aby také ne, oba soupeři si byli vědomi jeho důležitosti a nikdo nechtěl udělat chybu, která by vedla k ohrožení vlastní branky. Jenže ta přeci jen přišla. Při prvním oslabení domácí si nedal pozor na vyhození hradecký Dietz a poslal puk z vlastní obrany až do ochranné sítě za Čiliakem. Nabídnutou přesilovku pět na tři zužitkoval tvrdou ranou z pravého kruhu po krásné akci Jakub Krejčík a hosté mohli slavit poprvé. Domácím se podařilo vyrovnat zhruba dvě minuty před první sirénou. Bednář objel branku a nabídl puk osamocenému Knotkovi, který se ranou do horní části branky nemýlil.

Ve zbytku zápasu se ale už radovali pouze modrobílí. Nejprve se v šestatřicáté minutě střelou zápěstím od modré opět prosadil Jakub Krejčík. A když se Hradec marně snažil až do konce s výsledkem něco udělat, uhasil mu definitivně jiskřičku naděje Tomáš Vondráček střelou do prázdné branky.

Kometa tak zvládla důležité utkání v poměru 3:1. V celé sérii hrané na čtyři vítězství vede už 3:2 a v sobotu bude bojovat o vítězství, které by jí odemklo brány finále.

Autor: Dominik Vaněk

Štítky FC Hradec Králové, HC Kometa Brno, Jakub Krejčík, Tomáš Vondráček, finále

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krejčík vystřelil Kometě výhru v Hradci a přiblížil ji na dosah finále  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.