Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hokejisté Znojma vypadli ve čtvrtfinále play off rakouské ligy

Hokejisté Znojma na svou loňskou účast ve finále mezinárodní rakouské ligy EBEL nenavážou. Orli podlehli v prvním kole play off 0:4 na zápasy Klagenfurtu, jehož branku hájí český gólman Tomáš Duba.

 

Nedělní čtvrtý duel čtvrtfinálové série prohráli svěřenci trenéra Romana Šimíčka 2:3 v druhém prodloužení. Šestou sezonu Orlů v EBEL ukončil v 83. minutě Thomas Koch střelou pod horní tyčku branky Marka Schwarze.

Znojmo působí v soutěži od roku 2011. V této sezoně absolvoval bývalý český extraligový klub zřejmě nejproblematičtější základní část v EBEL a postup do play off si zajistil až v posledním kole. Čtvrtfinále bylo pro Orly konečnou ve všech ročnících kromě minulého, kdy došli až do finále, v němž nestačili v šesti zápasech na Salcburk.

Zdroj: ČTK

Štítky Orli Znojmo, Erste Bank Eishockey Liga, Tomáš Duba, hokejista, Klagenfurt am Wörthersee, Thomas Koch, Roman Šimíček, Marek Schwarz, čtvrtfinále, Salzburg

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Znojma vypadli ve čtvrtfinále play off rakouské ligy  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.