Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Kometa vyhrála na ledě Karlových Varů a v tabulce ztrácí pouhý bod na první místo

Stoprocentní bilanci vítězných zápasů na ledě soupeře dnes potvrdila Kometa. Předposlední Karlovy Vary porazila o dva góly. Výrazně k tomu přispěl dvougólový hráč zápasu Tomáš Vondráček. Premiérovou extraligovou brankou se blýskl také mladý talent Martin Nečas.

Pouhých šest extraligových zápasů stačilo mladému brněnskému talentu Martinu Nečasovi k oslavám první branky nejvyšší české soutěže v kariéře. Skóre otevřel již ve třetí minutě úvodí třetiny, když Kvapilovu střelu dorazil za záda brankáře Závorky.

Brňané si vedení užili jenom necelých pět minut. Při karlovarské přesilovce vypálil Gorčík a díky teči jednoho z obránců Komety skončil puk ve Vejmelkově síti.Vyrovnaný stav vydržel však jen do 12. minuty. Tomáš Vondráček předvedl skvělé sólo a po jeho zavěšení do karlovarské sítě Kometa opět vedla. Energie ale odpověděla záhy. Dusík tvrdou ranou opět srovnal a do kabin se šlo za remízové stavu.

Do druhé třetiy vlétli hosté ve velkém stylu. Do rychlého vedení šla Kometa díky pohotové střele Petera Tršky. Na druhé straně několikrát skvěle podržel brankář Vejmelek a i díky tomu mohl dvě minuty před koncem druhého dějství zvýšit vedení svým druhým gólem Tomáš Vondráček. Druhá třetina patřila Kometě.

V posledním dějství se snažili domácí o snížení stavu, avšak důrazná obrana, neproměněné přesilovky a skvělý Vejmelka zařídili Brnu třetí výhru na ledě soupeře a přiblížení se vedoucími Třinci na rozdíl jediného bodu!

Martin Šeda

Štítky HC Energie Karlovy Vary, Tomáš Vondráček, Martin Nečas, HC Kometa Brno, Brno, HC Oceláři Třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kometa vyhrála na ledě Karlových Varů a v tabulce ztrácí pouhý bod na první místo  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.