Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Sedmnáctiletý Nečas pomohl hattrickem Kometě porazit Znojmo 4:1

Hokejisté Komety Brno porazili v generálce na extraligu účastníka mezinárodní ligy EBEL Znojmo 4:1. V utkání se blýskl hattrickem teprve sedmnáctiletý útočník Martin Nečas.

Kometa získala v závěru úvodní třetiny v rozmezí šestnácti sekund po střelách Hynka Zohorny a Nečase dvoubrankový náskok. Loni druhý tým EBEL vzápětí odpověděl kontaktním gólem Radima Tomase. Dál už se ale prosadil jen kapitán české reprezentační osmnáctky Nečas, který hrál ve středu první útočné řady se zkušenými křídly Martinem Eratem a Markem Kvapilem. Po završení hattricku sklidil Nečas aplaus více než pěti tisíc diváků v brněnské DRFG Areně.

Kometu čeká v pátek v extraligové premiéře duel ve Zlíně. Znojmo vykročí do EBEL ligy až o týden později, na domácím ledě bude hostit Salcburk.

Zdroj: ČTK

Štítky Martin Nečas, Orli Znojmo, HC Kometa Brno, Erste Bank Eishockey Liga, Martin Erat, Marek Kvapil, PSG Zlín, Hynek Zohorna, Salzburg, DRFG Arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmnáctiletý Nečas pomohl hattrickem Kometě porazit Znojmo 4:1  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.