Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Brněnská Kometa se zbavila slovenského reprezentanta a přivedla obránce z alpské ligy

Kádr hokejistů brněnské Komety doznává změn. Aktuálně sedmý klub extraligové tabulky opouští brankář a slovenský reprezentant Matej Tomek, který našel novou práci v Litvínově. Uvolněné místo v kabině zaplní obránce Jakub Kubeš, jenž je odchovancem klubu.

Brankář Tomek měl původně po příchodu do Komety plnit roli jedničky. Jenže očekávání celku z moravské metropole v minulé sezoně nenaplnil. Letos se do branky nedostal, protože Brno vsadilo na Marka Čiliaka a Dominika Furch. Brněnský celek jej uvolnil na měsíční hostování do Litvínova. Severočeský oddíl má navíc možnost na pětadvacetiletého gólmana uplatnit opci. 

Brno hlásí ale také příchod. K týmu se připojil pětadvacetiletý bek Jakub Kubeš, který má kontě titul v polské lize nebo pět extraligových startů za Vítkovice. Obránce přichází do známého prostředí. V Brně hokejově vyrostl a dostal měsíc na to, aby si vysloužil případné angažmá. Zároveň má vyřízené střídavé starty v Přerově, kde už dříve působil. Naposledy defenzivní hráč nastupoval za Linec v ICEHL.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hokeprerov.cz

Štítky Brno, Kometa, Přestupy, Litvínov, HC Kometa Brno, HC Verva Litvínov, Matej Tomek, Jakub Kubeš, Dominik Furch, Marek Čiliak, MFK Vítkovice, HC Zubr Přerov, Linec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnská Kometa se zbavila slovenského reprezentanta a přivedla obránce z alpské ligy  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.