Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hokejová Kometa má nového sponzora. Řeckou online sázkovku

Hokejisté brněnské Komety mají nového generálního partnera. Do nadcházejícího extraligového ročníku vyjedou na dresech s logem společnosti Betano, řeckou online sázkovou kanceláři. Zahraniční firma sponzoruje fotbalovou Plzeň. Brno je prvním celkem z hokejového prostředí, do kterého společnost vstupuje.

Kometa představila nového sponzora na tiskové konferenci, již se účastnil také Evangelos Dedoulis. Finanční ředitel Betano, která působí kromě Řecka také na Kypru, Německu i dalších evropských státech, kde provozuje online sportovní sázky a hry Kaizen Gaming.

Začátkem týdne jsme oznámili nové partnerství s fotbalovou Viktorií Plzeň a nyní se k rodině Betano připojila i Kometa. Partnerství s takto významnými a úspěšnými českými kluby ve dvou nejpopulárnějších sportech je důkazem, jak vážně bereme náš vstup na český trh. Plánujeme zde dlouhodobé působení, Českou republiku vnímáme jako zemi s obrovským potenciálem,“ sdělil Dedoulis. 

Podle šéfa brněnského Komety Libora Zábranského je podobné partnerství pro klub v nejisté době klíčové. Částku, jakou firma do moravského klubu s třinácti ligovými tituly, ale celek z Brna nezveřejnil. „Jedná se o velmi důležitou částku do rozpočtu klubu, všichni víme, že shánění peněz do sportu je velmi náročné,“ řekl Zábranský.

Společnost Betano se podílí na sponzorování i dalších evropských klubů. Patří mezi ně například fotbalové  FC Porto, Sporting Lisabon a SL Benfica, řecké týmy Olympiakos, Panathinaikos a PAOK FC nebo Fluminense a Atlético Mineiro v Brazílii.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Kateřina Benáčková

Štítky Kometa, Brno, Sponzor, Sázky, HC Kometa Brno, fotbal, HC Škoda Plzeň, hokej, Libor Zábranský, FC Viktoria Plzeň, Německo, Řecko, Kypr, FC Porto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejová Kometa má nového sponzora. Řeckou online sázkovku  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.