Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kometa Brno získala finského útočníka Strömberga

Hokejisty Komety Brno posílí finský útočník Kim Strömberg. Čtyřiatřicetiletý hráč působil v minulé sezoně v klubu KooKoo Kouvola i s Radkem Koblížkem, který v nové sezoně rovněž oblékne dres Komety, do níž se vrátil po devíti letech.

„Řekl mi o Brnu jen ty nejlepší věci. Jsem šťastný, že jsme se s Kometou domluvili a už se moc těším. Radek mi vyprávěl hodně o fanoušcích v Brně a také o kultuře. Říkal, že je na zápasech neskutečná atmosféra a že se mám na co těšit," uvedl Strömberg na webu brněnského klubu.

Na Moravě už Strömberg působil ve Znojmě, za které nastupoval v sezoně 2012/13 v mezinárodní rakouské lize EBEL. Hrál také slovenskou extraligu za Poprad, v Dánsku a ve Švédsku. Ve finské lize hrál helsinský rodák za mateřský Jokerit, Tapparu Tampere a SaiPu Lappeenranta.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Juha Tamminen

Štítky Sport, hokej, extraliga, Brno, Strömberg, HC Kometa Brno, Kim Strömberg, Orli Znojmo, Erste Bank Eishockey Liga, Jokerit Helsinky, Dánsko, Švédsko, Morava, Poprad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kometa Brno získala finského útočníka Strömberga  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.