Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Návrat bosse na střídačku. Zábranský bude znovu trénovat Kometu

Majitel hokejové Komety Libor Zábranský se vrací znovu na střídačku. Šéf brněnského klubu vyslyšel volání hlavního kouče Jiřího Kalouse, jenž ve funkci trenéra před sezonou nahradil právě Zábranského. Kometa tímto krokem reaguje na neuspokojivé výsledky z první třetiny základní části extraligy.

V Brně zatím panuje s výkony týmu nespokojenost. Aktuálně se klub nachází na jedenácté příčce tabulky. Z jednadvaceti duelů získal 27 bodů, což je pro Brňany, kteří před novým ročníkem pomýšleli na nejvyšší příčky, zklamaní. 

 Požádal jsem Libora Zábranského, jestli by nerozšířil realizační tým a nepřidal se k nám na střídačku. Libor na to přistoupil, půjde nám pomoct. Pořád přemýšlíme nad tím, jak dodat týmu impuls a nakopnout jej ke stabilním výkonům. Sráží nás individuální chyby a výkony nahoru dolů, kvůli kterým jsme ztratili spoustu bodů. Uvědomujeme si vážnost situace a nechceme nic podcenit,“ vysvětlil na klubovém webu trenér Jiří Kalous.

Zábranský, který jako hlavní kouč dotáhl Brno ke dvěma mistrovským titulům, se poprvé objeví na střídačce v Českých Budějovicích, kde hraje Kometa 18. listopadu. Já jsem s návratem na střídačku tuto sezonu vůbec nepočítal. Po dlouhé poradě a názoru Jirky Kalouse jsem to přehodnotil,“ uvedl Zábranský.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Martin Tajč

Štítky Kometa, Brno, Hokej, Extraliga, Zábranský, Jiří Kalous

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Návrat bosse na střídačku. Zábranský bude znovu trénovat Kometu  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.