Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Brněnský supertalent Martin Nečas si v NHL připsal svůj první gól

Brněnský talent Martin Nečas zaznamenal v noci na středu svůj první gól v zámořské NHL. Trefil se krásnou ranou při akci dva na jednoho. Ani tak ale nezabránil prohře svého týmu s Tampa Bay Lightning 2:4.

Pro Nečase byl zápas proti Tampě za tým Carolina Hurricanes sedmým startem v letošní sezóně, s jedním zápasem z minulé sezóny osmým v životě. Dosud měl mladý brněnský drak na kontě pouze jednu asistenci.

Gólovou akci rozjel dobrý obranný blok Zykova, který obral útočícího hráče o puk. Pak se kotouče zmocnil Warren Foegele a spolu s Nečasem uháněli dva na jednoho. Foegele pak ve správné chvíli našel Nečase a brněnský odchovanec slavil svou premiérovou trefu.

Carolina však zbytek zápasu nezvládla. Český brankář Petr Mrázek v bráně hurikánů inkasoval třikrát z 26 střel. Ve Východní konferenci drží Carolina zatím slušné druhé místo. Oproti New Jersey na třetím místě má však o 3 zápasy více a náskok pouhých třech bodů.

Štítky Martin Nečas, Carolina Hurricanes, první gól, National Hockey League, Tampa Bay Lightning, Warren Foegele, Tampa Bay Buccaneers, Východní konference, New Jersey Devils, Petr Mrázek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Brněnský supertalent Martin Nečas si v NHL připsal svůj první gól  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.