Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Hokejisté Komety slavili v baru titul až do rána. U Ronda na ně čekaly stovky fanoušků

Po parádně odmakané sezóně zasloužená odměna. S mistrovským pohárem na stole, šampaňským ve vzduchu a pivem v ruce slavili hokejisté obhajobu mistrovského titulu. Při návratu do Brna je po půlnoci u Ronda čekalo na 500 věrných fanoušků. Mistři poté zamířili do baru Mazaný anděl, kde slavili až do rána.

Už desítky minut před příjezdem zlatých kluků ožilo parkoviště Ronda vítěznými chorály. Fanoušků se dostavilo tolik, že musel autobus s hokejisty zastavit za asistence policie u zastávky hromadné dopravy. Poté následovalo bujaré vítání vítězů ligy.

Stejné místo, stejný důvod oslavy. Nejlepší, jaký může hokejista v České republice mít. Oproti loňskému roku však letos vyhráli brněnští titul na venkovním ledě. Do baru Mazaný anděl tak oproti loňsku dorazili o poznání později, ani to jim však nebránilo to pořádně rozjet.

Povstáááň, jsi-li Komeťák. Zapěli si z plných plic brněnští špílmachři. Poté následovalo klasické Tak jsme mistři no a cooo! Oslavy pokračovaly až do časného rána. Podle trenéra Kamila Pokorného pondělním ránem neskončily. Dál budou probíhat bez předem jasného scénáře.

Mezitím Libor Zábranský s celým týmem zhodnotí sezónu a naplánují program oficiální oslavy, na kterou se můžeme těšit v sobotu 28. dubna opět na Zelňáku.

Foto HC Kometa Brno, Ivo Dostál

Štítky Kometa, hokejisté, oslavy, titul, hokejista, HC Kometa Brno, Ronda, Česko, Libor Zábranský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Hokejisté Komety slavili v baru titul až do rána. U Ronda na ně čekaly stovky fanoušků  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.