Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Studená finálová sprcha. Kometa prohrála první zápas v Třinci vysoko 5:1

Zpátky na zem. Do dnešního dne suverénní brněnští hokejisté zažili poprvé v play off hořkost prohry v úvodním zápase série. Na ledě Ocelářů dostala 5 gólů a prohrává tak na zápasy 1:0.

Do zápasu vstoupili lépe domácí. Oceláři dokázali skórovat už ve 2. minutě. se trefil Marcinko, když brněnský bek ztratil puk ve své třetině a třinecký Hrňa krásně našel Marcinka před bránou - 1:0 pro domácí.

Oceláři pokračovali v krasojízdě i nadále, po pravé straně se krásně uvolnil Polanský, našel krajíčka a ten přesnou střelou propálil Čiliaka - 2:0.

Brňané však dokázali zareagovat. V 10. minutě se v mezikruží zorientoval Marcel Haščák a vymetl pavučinu třinecké brány - 2:1!

Brněnské naděje bohužel zchladil hned v úvodu druhé třetiny Jakub Petružálek. Nejdříve při přesilovce nastřelil tyč, o pár vteřin už mířil přesněji - 3:1.

Třinecký Petružálek byl dnes očividně při chuti. Ve třetí třetině si najel z pravé strany a přesnou ranou nedal Čiliakovi šanci - oblačna nad brněnskými šancemi zvrátit zápas se stáhla - 4:1.

Kometa poté našlápla do pořádného tlaku, 2 a půl minuty před koncem ji ale zchladil Chmielewski. ten si prohodil jednu-druhou s Marcinkem a vystřelil Ocellářům defintivní tečku za první finálovým zápasem. Kometa se pokusí napravit si chuť a vyrovnat sérii zítra opět na ledě Třince.

Autoři | Foto Kometa Brno

Štítky Kometa, Třinec, finále, prohra, HC Oceláři Třinec, Jakub Petružálek, Marcel Haščák, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Studená finálová sprcha. Kometa prohrála první zápas v Třinci vysoko 5:1  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.