Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: Kometa vykročila vstříc obhajobě titulu! Po čtyřech výhrách nad Vítkovicemi je v semifinále

Rychleji už to ani nešlo. Kometa vykročila za obhajobou titulu mílovým krokem. Ve čtvrtfinále nenechala Vítkovicím ani zápas a po dnešní domácí výhře postupuje mezi poslední čtyři týmy, jež se utkají o titul.

Domácí přitom nevstoupili do zápasu nejlépe. V první třetině vyrobili (svorně se svými soupeři, nutno dodat) spoustu faulů. Těsně po vypršení jednoho z trestů se pak dvakrát opřel do puku ostravský Trška a brněnské neštěstí bylo na světě.

Kometa se hnala za vyrovnáním jak opilý student na poslední rozjezd, ovoce však dlouho nesklízela. Svůj gól a klid do kabiny utrhl až v druhé polovině druhé třetiny Tomáš Vincour.

Do třetí části se tak šlo od startovací pozice a hlad po gólech Brnu vyneslo vítězství. Už ve 46. minutě se trefil Štencel.

Modrobílé šály pak zavlály Rondem ještě jednou - do prázdné branky pojistil Zohorna a Starobrno teklo proudem. Kometa je tak prvním semifinalistou, na svého dalšího soupeře si ale musí počkat. Jedno je však jisté už teď - tým okolo Libora Zábranského ukázalo dostatek vůle vyšvihnout Brno 12. titulem na české hokejové nebe.

Foto Jiří Grulich, HC Kometa Brno

Štítky Kometa, výhra, semifinále, Vítkovice, MFK Vítkovice, FC Zbrojovka Brno, Tomáš Vincour, Libor Zábranský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kometa vykročila vstříc obhajobě titulu! Po čtyřech výhrách nad Vítkovicemi je v semifinále  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.