Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Pochod fotbalových fanoušků za Lužánky

Skupina fanoušků fotbalového klubu FC Zbrojovka Brno se v sobotu v odpoledních hodinách vydala z Moravského náměstí na pochod za Lužánky. Hlavním cílem akce bylo připomenutí stého výročí založení klubu, které připadá na dnešek 14. ledna.

Po bok fotbalových nadšenců se postavili i ti hokejoví, kteří víc než červenou barvu Zbrojovky vyznávají modrobílou kombinaci Komety. „Brněnský fotbal a hokej by měly držet pohromadě," řekl Karel Špičák z fanklubu Ultras Patriots Brno.

Průběh sobotního pochodu zajišťovali městští policisté a také strážníci Jednotky operativního zásahu. Cílem opatření bylo zabezpečit veřejný pořádek v lokalitě, kde shromáždění probíhalo, včetně trasy pochodu.

„Strážníci zaznamenali na akci přibližně 500 účastníků a nemuseli řešit žádné protiprávní jednání,“ uvedla tisková mluvčí brněnské městské policie Denisa Kapitančiková.

Foto: www.zbrojovaci.com
Video: Tram driver Renda
 

Štítky Zbrojovka Brno, 100 let, Lužánky, pochod, fanklub, Zbrojováci, Ultras Patriots Brno, fotbal, FC Zbrojovka Brno, Moravské náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Pochod fotbalových fanoušků za Lužánky  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.