Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Brno posílí stoper Košťál, který se vrací k fotbalu po zranění

Fotbalisty Zbrojovky Brno posílí stoper Pavel Košťál, který měl vleklé zdravotní potíže a od loňského roku byl bez angažmá. Bývalý obránce Hradce Králové a Liberce působil naposledy v Hanse Rostock, kde však kvůli zdravotním problémům přerušil kariéru.

"Nyní už čtvrt roku trénuje naplno. Uvidíme, jak zapadne do týmu a jak jeho případný přínos vyhodnotí trenéři," řekl na klubovém webu sportovní ředitel Zbrojovky Zdeněk Kudela.

Brňané hledají cestu z krize. Po osmi kolech první ligy jsou s pouhými čtyřmi body na předposledním místě tabulky s náskokem jednoho bodu na Znojmo. Posledních šest zápasů Brno prohrálo.

Třiatřicetiletý Košťál odehrál v české nejvyšší soutěži 131 zápasů a dal čtyři branky. V roce 2006 získal s Libercem mistrovský titul. O tři roky později zamířil do rakouského Wiener Neustadtu, ročník 2011/12 strávil v Rostocku.

Zdroj ČTK

Štítky fotbal, posila, Brno, Pavel Košťál, FC Zbrojovka Brno, FC Slovan Liberec, FC Hradec Králové, 1. SC Znojmo, Rostock

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno posílí stoper Košťál, který se vrací k fotbalu po zranění  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.