Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

ANKETA: U téhle komedie člověk nikdy neví. Fanoušci se baví nad smělými plány majitelů Zbrojovky

Noví majitelé FC Zbrojovka Brno vyhlásili velmi ambiciózní cíle. Podle prohlášení majitelů se má Zbrojovka nejpozději po příští sezoně natrvalo usadit v první lize a v horizontu pěti let by měl klub bojovat o evropské poháry. Mezi fanoušky vyvolalo diskuzi nejen převzetí klubu novými majiteli, ale také právě jejich cílevědomé vyjádření. Bude podle vás Zbrojovka hrát do pěti let evropské poháry? Hlasujte v anketě.

Bude podle vás Zbrojovka hrát do pěti let evropské poháry?

Celkem hlasovalo1155 čtenářů

Noví majitelé si vytyčili ambiciózní cíle

FC Zbrojovka Brno má nové majitele, kteří se netají smělými cíli. Regionální hospodářská komora Brno získala v klubu devadesátiprocentní podíl a do klubu chce podle svého vyjádření „masivně investovat“. Generálním partnerem klubu se podle prohlášení na webu Zbrojovky stane investiční skupina OneCap, za níž stojí Jaroslav Havel se svou advokátní kanceláří Havel & Partners, Kateřina Zychová a Jan Mynář, nový generální manažer klubu.

Podle prohlášení majitelů se má Zbrojovka nejpozději po příští sezoně natrvalo usadit v první lize a v horizontu pěti let by měl klub bojovat o evropské poháry. Prohlášení působí vzhledem k aktuální situaci brněnské Zbrojovky velmi ambiciózně. Klub vyhrál ve druhé lize pouze dva zápasy a v tabulce je dva body od sestupových příček.

Zbrojovka má nové majitele. Za pět let s ní chtějí hrát evropské poháry

Novým majoritním majitelem FC Zbrojovka Brno se stala Regionální hospodářská komora Brno. Majitelem se měl stát Libor Zábranský, ale komora využila předkupní právo a od stávajícího majitele Václava Bartoňka koupila devadesátiprocentní podíl,...

„Až to uvidím černý na bílým, pak tomu budu věřit. U téhle komedie člověk nikdy neví“

Prohlášení vyvolalo v řadách fanoušků Zbrojovky na sociálních sítích různé reakce. „Tohle je konec zbrojovky na doživotí,“ napsal Petr Přikryl. „Rád zase přijdu podpořit na stadion,“ vyjádřil klubu podporu uživatel Petiss Knoll.

Značnému množství komentářů k prohlášení nechybí nadhled, ale ani humor nebo beznaděj. „No takhle, investiční skupině založené loni s kapitálem 4000 Kč moc nevěřím, ale ve větších hovnech už asi být nemůžeme,“ povzdechl si Jakub Fanta„Upřímně, jsem po všem, co kdo kdy sliboval za zázraky, skeptik. Flinta v rukách lidí, co očividně neměli s fotbalem nikdy nic společného, ani to pověstné srdce. No uvidíme. Horší než teď už to ale asi být nemůže,“ popsal Robert Pospíchal.

„Jak moc se této informaci dá věřit? Už je to třetí představení majitele v relativně krátké době. Nemyslím to jízlivě, jen mě zajímá, jestli už je to opravdu po všech i právních stránkách dotažený prodej,“ napsal Martin Slepička. „Až to uvidím černý na bílým, pak tomu budu věřit. U téhle komedie člověk nikdy neví,“ přispěl Vojtěch Krška.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Lesensky

Štítky sport, fotbal, Zbrojovka, Brno, majitelé, Regionální hospodářská komora Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miloslav Misot

Pokud nenakoupíte kvalitní prvoligové hráče a neudržíte všechny talenty z regionu v klubu, tak jen bude pokračovat dlouholetá agonie...

Čtvrtek, 12. září 2024, 17:00Odpovědět

Marie Glanczová

kašpar starý prostě za každou cenu chce zlikvidovat Zbrojovku, že mu není hanba

Čtvrtek, 12. září 2024, 15:11Odpovědět

ANKETA: U téhle komedie člověk nikdy neví. Fanoušci se baví nad smělými plány majitelů Zbrojovky  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.