Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dáme pět tisíc za dopadení dacana, který nám zničil hřiště, zuří fotbalisté v Břeclavi

Rozruch v břeclavském fotbalovém klubu způsobil záškodník, který místním hráčům poničil trávu na hřišti. Plochu využívanou hlavně malými kopálisty nejspíše pošplíchal chemikálií. Vandal hřiště poničil už potřetí, klubu proto došla trpělivost a vyhlásil pětitisícovou odměnu za odhalení pachatele.

Zbavit se žlutohnědých fleků uschlé trávy, které hyzdí fotbalové hřiště v Břeclavi, vyjde místní klub na přibližně sto tisíc korun. Plocha se navíc nestala terčem útoku poprvé. Vandal trávu poničil za posledních čtrnáct dní již potřetí a vedení fotbalového klubu se proto rozhodlo přejít k razantnějšímu řešení situace. 

Zaprvé chceme toho dacana najít, zadruhé jsme chtěli ukázat, co se stalo. Lidé, kteří se o hřiště starají, jsou z toho úplně hotoví. Dva měsíce jsme ho dávali do kupy, aby tam mohlo trénovat tři sta mládežníků, a dnes je v takovém stavu,“ sděluje ve videu zveřejněném na Facebooku předseda klubu Fosfa MSK Břeclav Alexandr Hrabal. 

Na stejném záznamu slibuje odměnu pět tisíc korun komukoliv, kdo klubu pomůže záškodníka dopadnout. „Je to neskutečná záležitost a za sebe můžu říct, že ani nevím, co by se stalo, kdybych ho u toho chytil. Případ bude pravděpodobně řešit i policie,“ pokračoval Hrabal. 

Hřiště na stadionu bývalého Slovanu slouží především mládežnickým výběrům MSK Břeclav. I přes dvě poničená hřiště fotbalisté ale stále trénují. „Ubližuje to hlavně našim nejmenším hráčům. Uděláme všechno proto, aby se nic podobného neupakovalo,“ dodal Hrabal s tím, že v Břeclavi teď také pracují na zabezpěčení areálu.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Fosfa MSK Břeclav

Štítky fotbal, hřiště, Břeclav, škoda, pachatel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lukáš Kubelka

Nechápu jak v dnešní době nemáte kemerový systém, dnes už je snad všude. Je to snad logické? Pak by jste nemuseli hledat člověka na dopadení a odměnu ????????????????????

Pondělí, 31. července 2023, 05:38Odpovědět

Josef Vyndalho

chytit , zlámat ruce a neléčit , poté do smrti zadarmo pečovat o hřiště na vlastní náklady......basa nepomůže

Neděle, 30. července 2023, 09:24Odpovědět

Dáme pět tisíc za dopadení dacana, který nám zničil hřiště, zuří fotbalisté v Břeclavi  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.