Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zbrojovka má první posilu před jarem. Z Plzně přivedla nadějného obránce

Fotbalisté brněnské Zbrojovky před jarní části nejvyšší fotbalové ligy, kterou Brňané odstartují už o víkendu zápasem v Mladé Boleslavi, posílili kádr. Do obrany přivedla obránce Josefa Koželuha. Dvacetiletý pravý bek přichází do Brna z Plzně na rok a půl dlouhé hostování.

Brňané o angažmá nadějného obránce usilovali od začátku přípravy. Nyní přestup formálně klub z moravské metropole dotáhl. S mladým fotbalistou, který má na kontě pouze zápasy ve druhé lize v dresu Žižkova a Chrudimi či starty v mládežnických reprezentací, se dohodl na rok a půl dlouhém hostování s opcí. 

„Vím, že konkurence na mém postu je velká, ale je to zároveň výzva. Věřím, že se probojuji do základní sestavy, porvu se o to,“ sdělil Koželuh, kterému aklimatizaci usnadňuje fakt, že z Plzně sezná například se Šimona Faltu nebo Ondřejem Pachlopníka. 

Informace o Zbrojovce čerpal Koželuh už během podzimu. „Na podzim jsem pak zápasy Zbrojovky měl možnost sledovat. Hrála kvalitní fotbal a je jen škoda, že bodů není o trochu víc. Ale věřím, že v jarní části to zlomíme a body uděláme," doplnil rodák z Plzně, který vyběhne na trávník s číslem 35.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Fc Viktoria Plzeň

Štítky Brno, Zbrojovka, Posila, Přestupy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbrojovka má první posilu před jarem. Z Plzně přivedla nadějného obránce  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.