Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vyškov touží před vyprodaným stadionem v Drnovicích zaskočit Zbrojovku

Vyškov vyhlíží velký fotbalový svátek. Na stadion do Drnovic přijede brněnská Zbrojovka, která aktuálně vede ligu o čtrnáct bodů a kráčí za postupem do nejvyšší soutěže. Vyškovští se nacházejí na jedenácté příčce tabulky a touží slavnějšího soka před zaplněným hledištěm obrat o body jako na podzim.

Brno zamíří na drnovický stadion po více než patnácti letech, kdy ještě na tamním trávníku sehrávali prvoligové bitvy s místním FK. Vyškov si před soubojem s Brňany, kteří se v případě výhry můžou definitivně přiblížit vytouženému postupu mezi elitu, věří. Doufá, že na derby dorazí plný dům a že se mu podaří tým z moravské metropole znovu obrat o body. Na podzim dopadl vzájemný souboj mužstev 2:2.

Ve druhé lize může každý ztratit s každým. Zbrojovka je favorit a náskok má snad ještě větší, než tomu bylo na podzim, kdy jsme s nimi hráli. Budeme chtít poctivým výkonem opět urvat nějaké body. Je to derby a spousta kluků prošla Brnem, takže mají určitě motivaci,“ popsal vyškovský útočník Michal Klesa.

Zápas startuje zítra v 10:15. Na brzký výkop chystá své svěřence také trenér Zbrojovky Richard Dostálek, který si jako hráč na drnovickém stadion odbyl několik zápasů. Doufá, že Brno napraví nepovedený zápas na Spartě, kde prohrálo se sparťanským béčkem 0:1.

Čeká nás zajímavé a náročné utkání se soupeřem, který bude výborně motivovaný. Po zaváhání na Spartě máme co napravovat a rádi bychom to odčinili úspěšným výsledkem. Utkání bude navíc zajímavé pro fanoušky, neboť se hraje v Drnovicích a má tak nádech nostalgie,“ řekl před duelem trenér Dostálek, který na drnovickém trávníku svedl nespočet bitev ještě jako hráč.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FCZ Brno

Štítky Brno, Vyškov, Národní liga, Derby, 1. FK Drnovice, podzim, FC Zbrojovka Brno, AC Sparta Praha, Richard Dostálek, Michal Klesa, Brňany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyškov touží před vyprodaným stadion v Drnovicích zaskočit Zbrojovku  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.