Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Marvani prohráli v atraktivním zápase na hřišti Dukly Praha

Nováček z Líšně se ve druhé lize od prvního zápasu prezentuje útočným, atraktivním fotbalem. Nejinak tomu bylo i na pražské Julisce, kde Marvani vyzvali domácí Duklu. Gólově bohaté utkání nakonec ovládli domácí. Na světelné tabuli na konci zápasu svítilo skóre 4:2.

Souboj dvou nováčků letošního ročníku přinesl od prvních minut aktivní fotbal. Góly však padaly až v závěru poločasu a z rohových kopů. Dvakrát se přitom radovali domácí - poprvé, když ve 39. minutě vypadl hostujícímu brankáři míč z ruky přímo na hlavu Krunerta. Podruhé pak až v samém závěru, kdy opět po rohu zakončoval do prázdné Jiří Piroch.

Druhý poločas nabídl velké množství šancí na obou stranách. Vedení domácích navýšil v 66. minutě krásnou střelou z voleje Dominik Preisler.  

Marvani se však nevzdávali. Ke snížení jim pomohl také roh a hlavička Ondřeje Ševčíka.  Mezi střelce se pak po několika šancích zapsal i domácí Filip Hašek, který vrátil v 80. minutě Dukle tříbrankový náskok. Gólový účet večer pak uzavřel v 90. minutě brněnský Marek Vintr, a to náramně - střelou ze 30 metrů.

Líšeň aktuálně okupuje s 19 body 9. místo, příští kolo vyráží do Třince.

Foto FK Dukla Praha

Štítky SK Líšeň, druhá liga, FK Dukla Praha, prohra, Líšeň, Juliska, Jiří Piroch, Dominik Preisler, Filip Hašek, HC Oceláři Třinec, Marek Vintr

Marvani prohráli v atraktivním zápase na hřišti Dukly Praha  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.