Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Brno čeká poprvé ve druhé lize městské derby. Zbrojovka doma vyzve rozjetou Líšeň

Po dlouhé době má brněnský fotbalový fanoušek důvod se opravdu těšit na fotbal. V sobotu čeká totiž Brno po dlouhých letech poprvé městské ligové derby. Na Srbskou totiž zavítají Marvani z Líšně. Souboj domácího městského giganta s překvapením soutěže nás čeká v sobotu 14. září od 13 hodin. Drbna má pro svoje čtenáře jako obvykle sadu vstupenek zdarma.

Letošní ročník druhé nejvyšší fotbalové ligy si pro diváky připravil několik překvapení. Asi nejvýraznějším je odvážný herní projev nováčka z Líšně. Marvani se prezentují útočným fotbalem a maximálním nasazením až do posledních minut. Dokázali buď přehrát, nebo aspoň potrápit každého soupeře, kterému čelili. Ne nadarmo se tak mohou pyšnit druhým nejproduktivnějším útokem soutěže.

Zbrojováci zatím zůstávají v sezóně za očekáváním. Ze sedm kol si Flinta připsala pouhých 10 bodů. Vedení klubu se tak rozhodlo posílit brněnské mužstvo a během prvních týdnů přivedlo několik významných posil, z Liberce přišel například Jan Pázler, v Líšni ulovila Zbrojovka kapitána Davida Kršku a poslední zvučnou posilou je bývalý reprezentant a hráč Plzně a ruské Ufy Ondřej Vaněk.

Zbrojováky i Marvany čeká v sobotu na Srbské bouřlivá atmosféra. Podle Zbrojovky je o vstupenky obrovský zájem, takže lze očekávat velmi živou diváckou kulisu. Chcete být součástí? zapojte se do soutěže! Pro fanoušky máme dohromady deset vstupenek zdarma!

Soutěž o vstupenku pro dva na brněnské derby Zbrojovky s Líšní

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Foto Zbrojovka Brno

Štítky Líšeň, zbrojovka, soutěž, vstupenky, derby, FC Zbrojovka Brno, fotbal, vstupenka, FC Slovan Liberec, FC Viktoria Plzeň, Jan Pázler, Ondřej Vaněk

SOUTĚŽ: Brno čeká poprvé ve druhé lize městské derby. Zbrojovka doma vyzve rozjetou Líšeň  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.