Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Je to doma! Zbrojovka doma porazila Hradec a průběžně se posouvá na barážovou pozici

Sen o postupu do první ligy je opět reálnější. Zbrojovka doma v přímém souboji o třetí místo porazila Hradec 2:0. Dvěma trefami se blýskl slovenský špílmachr Peter Štěpanovský. Zbrojovka díky vítězství okupuje třetí příčku, která zajišťuje barážovou pozici.

Utkání na Srbské začalo minutou k uctění bývalého hráče Zbrojovky Josefa Šurala, který minulý týden tragicky zesnul při havárii minibusu v Turecku. 

Poté se již vše neslo ve veselém duchu. Do kabin totiž Zbrojovka odešla za stavu 1:0. Ve 42. minutě se trefil slovenský hráč Zbrojovky Peter Štěpanovský. Zbrojovce přitom značně pomohla i červená karta hostujícího Martince ze 45. minuty.

Ve druhém poločase Zbrojovka bránila vítězný stav až do 84. minuty, kdy se podruhé v zápase trefil Štěpanovský. Červenobílé šály poté zavlály Srbskou na oslavu důležitého vítězství. 

Radost brněnským však může zkazit ještě Ústí nad Labem, které okupuje prozatím 5. příčku, na Brno ztrácí dva body a má zápas k dobru, zítra totiž doma vyzve Varnsdorf.

Foto Zbrojovka Brno

Štítky zbrojovka, hradec, vítězství, FC Hradec Králové, Josef Šural, Turecko, FK Ústí nad Labem, FC Zbrojovka Brno, FK Varnsdorf

Je to doma! Zbrojovka doma porazila Hradec a průběžně se posouvá na barážovou pozici  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.