Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Varnsdorf byl nedobytný. Zbrojovka doma v deseti hráčích pouze remizovala

Fotbalisté Zbrojovky měli před nedělním utkáním s Varnsdorfem jasno - tři body jsou povinností. Svého soupeře pak přehrávali po celý zápas, přestože hráli od 43. minuty v deseti. Marně. Severočechy položit nedokázali a Varnsdorf si tak z Brna odváží cenný bod za bezbrankovou remízu. Zbrojovka je po deseti odehraných kolech se třinácti body na 9. místě tabulky.

Domácí se dle očekávání od úvodních minut chopili iniciativy a byl to právě Magera, kdo na Porcalovu bránu vyslal první pokus. Střela brněnského kanonýra ovšem mířila jen nad. Zbrojovce se příliš nedařilo dostávat se do vyložených přiležitostí kombinační hrou, a tak hlavní nebezpečí hrozilo v první půli především při kopech od rohového praporku. Po jednom z nich přišla takřka ideální střela Antonína Růska, ke smůle Brna však v tomto případě Porcala zachránilo břevno. Když šance nepřicházely, přineslo vzrušení až vyloučení Krejčího za druhý žlutý faul těsně před poločasovou přestávkou.

Ani vyloučení toho na obrazu hry příliš nezměnilo a za gólem šli nadále především domácí hráči. Povedenou pumelicí se prezentoval střídající Štěpanovský, ale Porcal byl i na jeho pokus připraven. Sám si pak Porcal na problémy zadělal po jednom z řady centrů od Bartolomea, neposedný míč se mu ale nakonec podařilo včas zkrotit.

Největší šance zápasu přišla až v úplném závěru, přesněji ve druhé minutě nastavení. Po ose Magera - Jambor se míč dostal k Růskovi, který měl na noze tři body, ovšem jeho střela skončila jen těsně vedle tyče. V zápasu na šance spíš skromnějším si tak oba celky rozdělily po bodu za bezbrankovou remízu.


FC Zbrojovka Brno 0:0 (0:0) FK Varnsdorf

FC Zbrojovka Brno: Melichárek – Vraštil, Pavlík, Kryštůfek, Eismann – Bartolomeu (76. Jambor), Kříž (46. Sedlák), Růsek, Krejčí, Lutonský (34. Štepanovský) – Magera (C).

FK Varnsdorf: Porcal (C) – Zbrožek, Kozma, Kouřil, Heppner – Dordić (70. Rudnytskyy), Richter, Kocourek (83. Barac), Bláha, Kodeš – Ondráček (64. Votava).

Žluté karty: 28., 43. Krejčí; 41. Kříž - 82. Heppner
Červená karta: 43. Krejčí 
Rozhodčí: Klíma – Fišer, Petřík

Diváci: 1795

Foto Zbrojovka Brno, Martin Tajč | Zdroj Daniel Král, Zbrojovka Brno

Štítky zbrojovka, varnsdorf, remíza, FK Varnsdorf, FC Zbrojovka Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Varnsdorf byl nedobytný. Zbrojovka doma v deseti hráčích pouze remizovala  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.