Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Terminátor Vémola se zápasníky MMA rozdával radost onkologicky nemocným dětem

Karlos Terminátor Vémola a Jiří Denisa Procházka navštívili malé pacienty na onkologickém oddělení Dětské nemocnice v Brně. Dětem rozdali dárky a nemocnici zase finanční podporu.

Oba bojovníci tak na chvíli opustili bojový ring MMA. Společně s policisty, dalšími bojovníky a herečkou Barborou Mottlovou zavítali k dětem s rakovninou. Celkem rozdělili 150 tisíc korun mezi několik rodin. Prostředky půjdou na léčbu a zároveň i pobytové tábory pro rodiny nemocných. 

Na odděleních jsme se bavili s rodiči, rozdali dárky a byli jsme rádi, že můžeme děti rozesmát alespoň na chvíli naší přítomností. Jde vidět, že jsou hodně odtržení od okolního světa,“ řekl UFC bojovník Jiří Procházka.

Radost z vybrané částky měl i Karlos Vémola, který se o víkendu v Brně utkal se slovenským bijcem Milanem Ďatelinkou. „Už dříve jsme pod organizací XFN pořádali podobné akce, takže finanční pomoc těmto rodinám je důležitá. Jsem rád, že Jirka je takový brněnský patriot“ uvedl Vémola.

Adamovi se splnil sen

Charitativní akce pomohla splnit sen mladému Adamovi, který si dnešní setkání sám vyhledal, a mohl se tak pobavit s jeho vzorem Jiřím Procházkou. „Líbí se mi Jirkova podpora nemocných dětí. Před půl rokem jsem se léčil s nádorem v plicích, což byl následek ještě dřívějšího nádoru v kosti. Teď mě čekají dva roky intenzivní léčby, ale už můžu trávit čas doma,“ řekl Adam Holas, který po celou dobu vzácné návštěvy měl nasazenou kšiltovku UFC.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Tomáš Pánek

Štítky MMA, Terminátor, Denisa, charita, Karlos Vémola, Jiří Denisa Procházka, Dětská nemocnice FN Brno, rodina, Barbora Mottlová, Ultimate Fighting Championship, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Terminátor Vémola se zápasníky MMA rozdával radost onkologicky nemocným dětem  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.