Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vražda ve vlaku. Na cestě mezi Adamovem a Brnem byl zastřelen muž

Policie vyšetřuje závažný násilný trestný čin, který se stal v pátek pozdě večer ve vlaku mezi Brnem a Adamovem na Blanensku. Ve vlaku se střílelo, plyne z údajů na facebookovém účtu Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje.

„Dle informací zjištěných na místě byl cestující postřelen jiným cestujícím, kterého znal. Postřelený na místě svým zraněním podlehl," stálo v sobotu večer na oficiálním profilu.

Policejní mluvčí Bohumil Malášek informaci o údajné vraždě nepotvrdil, ani nevyvrátil. Policisté podle něj na případu pracují a jakýkoliv předčasný komentář by mohl vyšetřování ovlivnit.

Mluvčí Českých drah Monika Bezuchová řekla, že si mimořádná událost spojená s policejním zásahem vyžádala zastavení provozu. Zásah se odehrál ve stanici Bílovice nad Svitavou na Brněnsku.

Policejní mluvčí původně informoval, že se událost stala v posledním nočním vlaku, podle Bezuchové to ale byl osobní vlak 4736, který vyjíždí z Brna ve 21:37 směrem na Letovice na Blanensku.

Zastavení provozu se dotklo ještě dalších dvou osobních vlaků a jednoho expresu. Část cestujících převezly autobusy náhradní dopravy, část počkala na další vlak. Před 01:00 se podařilo obnovit dopravu po jedné koleji, později v noci pak na obou.

Foto ilustrační foto | Zdroj ČTK

Štítky Brno, Adamov, okres Blansko, Jihomoravský kraj, České dráhy, Bílovice nad Svitavou, Brněnsko, Letovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vražda ve vlaku. Na cestě mezi Adamovem a Brnem byl zastřelen muž  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.