Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pod rouškou noci založil černou skládku, přímo doprostřed parkoviště vysypal metráky stavební suti

Tmu jako vhodnou kulisu ke svému drzému záměru si v noci na čtvrtek vybral muž, který se chtěl zbavit několik metráků stavební suti. K tomu si však vybral nepochopitelné místo - parkoviště u hypermarketu ve Vídeňské ulici.

Uprosřed noci přijelo k hypermarketu auto s naloženým přívěsným vozíkem. Z něho pak muž zvysypal na parkoviště velké množství stavební suti. Z místa pak rychle odjel doufaje, že se pod rouškou noci nepozorovaně zbavil odpadu. To se ale přepočítal.

Vysypávání suti, která zabrala přibližně patnáct čtverečných metrů, bylo totiž natolik hlučné, že vzbudilo pozornost lidí v okolí. Přivolaným strážníkům se pak od nich podařilo zjistit nejen detailní popis muže, který údajně založil skládku, ale také informace o typu a registrační značce jeho vozidla. „Dotyčný může v krátké době očekávat předvolání ke správnímu orgánu, kde mu za porušení zákona o odpadech hrozí pokuta až padesát tisíc korun," uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Štítky suť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pod rouškou noci založil černou skládku, přímo doprostřed parkoviště vysypal metráky stavební suti  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.