Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

VIDEO: Nekoukejte na mě, řekl mladík partičce lidí na hlavním nádraží. Pak je začal bezhlavě mlátit

Případ, za kterým stojí nesmyslná agrese jednoho z účastníků, zaznamenala kamera městské policie v noci na pondělí. Osmnáctiletý mladík tam napadl stejně starého chlapce. Jediným důvodem bylo, že se na něj díval.

Osmnáctiletého chlapcev neděli před třetí hodinou ráno bezdůvodně napadl stejně starý kolemjdoucí. Nečekanému útoku údajně čelil, když seděl se svým kamarádem na lavičce na tramvajovém ostrůvku před hlavním nádražím. Incident strážníkům oznámila mobilem dívka, která podle svých slov viděla vše od samého začátku.

Chlapci seděli na lavičce, když vtom se jich procházející mladík zeptal, proč se na něj dívají a udeřil jednoho z nich pěstí do hlavy. „Hlídce pořádkové jednotky zabral přesun k dopravnímu uzlu jen pár minut. Podezřelého našla a ten se jí k útoku přiznal," sdělil mluvčí strážníků Jakub Ghanem. Důvody vysvětlit odmítl s tím, že na nich nezáleží.

Napadený chlapec přivolání lékaře nepožadoval. Přivolaní státní policisté ponechali případ v kompetenci strážníků, a tak podezřelého mladíka čeká správní řízení, v němž mu za přestupek proti občanskému soužití hrozí pokuta do dvaceti tisíc korun.

Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Nekoukejte na mě, řekl mladík partičce lidí na hlavním nádraží. Pak je začal bezhlavě mlátit  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.