Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Řidič předjížděl autobus v otáčce, čelně se srazil s protijedoucím autem

Riskantní manévr na zákazu předjíždění předvedl dnes ráno u Lechovic na Znojemsku padesátiletý řidič Opelu. V zatáčce začal předjíždět autobus, z protisměru však vyjelo auto, do kterého čelně narazil. Ke všemu do aut narazil i předjížděný autobus.

„V pátek krátce po šesté hodině ranní jsme přijali oznámení o dopravní nehodě na silnici I/53 u Lechovic, kde se měla střetnout dvě vozidla a autobus. K události došlo přibližně dva kilometry za Lechovicemi směrem na Brno," uvedl mluvčí policie Petr Zámečník.

Padesátiletý řidič Opelu jel směrem na Brno a v místě, kde je to zakázáno, začal v zatáčce předjíždět autobus. Z protisměru vyjela Octavia a čelnímu střetu se již nedalo zabránit. Obě vozidla se srazila, havárii se nevyhnul ani předjížděný autobus.

Řidič Opelu utrpěl předběžně lehké zranění, se kterým byl odvezen do nemocnice. Hůře dopadl řidič Octavie, kterého letecky transportovali do brněnské nemocnice. V autobuse nikdo zraněn nebyl. „Nehoda dále zůstává v šetření dopravních policistů," doplnil Zámečník.

Štítky Opel, Lechovice, okres Znojmo, Brno, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič předjížděl autobus v otáčce, čelně se srazil s protijedoucím autem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.