Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Mladá zfetovaná řidička ujížděla ukradeným autem, nezastavila ji ani namířená zbraň

Začalo to všímavostí policistky v civilu, skončilo to namířenou zbraní a dvěma poškozenými auty policistů. Hlavním viníkem pak byla sjetá řidička v ukradeném autě.

Večerní soukromá cesta přes Rajhrad přinesla policistce mimo službu velmi rychle adrenalinový náboj. V protijedoucím osobním automobilu VW Passat totiž poznala vůz, který byl před několika dny odcizen. Okamžitě to nahlásila na operační středisko a vůz sledovala.

Když řidička ukradeného auta zjistila, že je sledována i přivolanou policejní hlídkou, zrychlila a začala ujíždět. Třem policejním hlídkám se podařilo vůz s třiadvacetiletou ženou za volantem, která nereagovala ani na hrozbu namířenou střelnou zbraní, zastavit až poblíž Sokolnic.

Přitom byla poškozena dvě policejní auta. Vedle toho, že vůz byl kradený, řidička měla pozitivní test na drogy, navíc nikdy nevlastnila řidičský průkaz. „Policisté také prověřují, zda žena i její o tři roky starší spolujezdec nehrají stěžejní roli v jiné trestné činnosti,“ uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto PČR, ilustrační foto | Zdroj PČR

Štítky Volkswagen Passat, Rajhrad, Sokolnice, zbraň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá zfetovaná řidička ujížděla ukradeným autem, nezastavila ji ani namířená zbraň  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.