Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Jackie Chan po brněnsku. Muž zkoušel na strážníky opilecké Kung Fu, skončil v poutech

Se zlou se potázal opilec, který podle kolemjdoucích obtěžoval lidi u hlavního nádraží v Brně. Na přivolanou hlídku strážníků totiž začal zkoušet podivné "bojové" techniky. Když jeho snažení přerostlo v pokus o napadení strážníka, skončil v poutech.

Oznámení o šesti opilých lidech, kteří údajně v Benešově ulici obtěžovali cestující na autobusovém nádraží a popíjeli u toho alkohol, prověřovala ve středu odpoledne hlídka městské policie. Pět osob ze skupinky se ale v době příjezdu hlídky chovalo velmi spořádaně a kromě toho, že si dopřávaly víno z plastových lahví, se ničeho dalšího nedopouštěly.

Výjimkou byl devětatřicetiletý muž, který před strážníky šermoval rukama, zatínal pěsti a prohlašoval u toho, že prošel vojenským výcvikem u parašutistů. Přestože ho hlídka trpělivě dlouhé minuty uklidňovala, muž začal v jednu chvíli znovu mávat rukama, řekl, že někoho napadne, a pokusil se zaútočit na strážníka. Ten použil v sebeobraně donucovací prostředky a na zemi ho ve spolupráci s druhým členem hlídky spoutal.

Po prohlídce v nemocnici převezla muže sanitka na záchytku, kde mu zdravotníci v krvi zjistili 2,89 promile alkoholu. Útočník je nyní podezřelý z trestného činu napadení úřední osoby a z porušení protialkoholní vyhlášky. Pětice jeho známých dostala za pití na veřejnosti blokové pokuty," popsal situaci mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Zdroj: MP Brno

Štítky Jackie Chan, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Jackie Chan po brněnsku. Muž zkoušel na strážníky opilecké Kung Fu, skončil v poutech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.