Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Z Bystrce zmizela celá rodina se dvěma dětmi. Neviděli jste někoho z nich?

Bystrčtí policisté řeší případ pohřešované rodiny, která se v poslední době měla zdržovat v rozestavěném domě v Kníničkách. Obavu o pohřešované měl jejich příbuzný v Severomoravském kraji.  Podle policejního vyšetřování otec odhlásil děti ze školky, jejich matka si na měsíc zrušila směny v práci.

Podle některých svědků byl otec viděn v Bystrci koncem minulého týdne. Kriminalisté na případu nadále intenzivně pracují.

Osmatřicetiletá matka Nikol Bartoňová měří okolo 170 centimetrů, je střední postavy a má zrzavé vlasy. Stejně starý otec Petr Bartoň měří 175 až 180 centimetrů, má hnědé vlasy a střední postavu.

Jejich šestiletá dcera Natálka měří okolo 120 centimetrů a má bloďaté vlasy. Čtyřletý Tomáš měří okolo 110 centimetrů, má zelené oči a hnědé vlasy.

„Je možné, že se rodina pohybuje ve vozidle Škoda Felicia modré barvy, registrační značka NJL 64-27," uvedl na policejním webu mluvčí Pavel Šváb.

Zdroj: PČR

Štítky Bystrc, rodina, Severní Morava, Pavel Šváb, Škoda Felicia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z Bystrce zmizela celá rodina se dvěma dětmi. Neviděli jste někoho z nich?  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.