Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Další nezvěstný senior! Policie prosí o pomoc při pátrání po čtyřiasedmdesátiletém muži

Od nedělního odpoledne policisté pátrají po čtyřiasedmdesátiletém Josefu Hemzalovi z Božic. Z domu měl odejít již v sobotu a dosud o sobě nepodal žádnou zprávu. V poslední době často mluvil o tom, že chce navštívit místo svého narození na okrese Blansko. 

 

"Bezprostředně po oznámení jsme provedli rozsáhlou pátrací akci i s nasazením vrtulníku. Dosud se nám však nepodařilo seniora vypátrat, a proto se obracíme se žádostí o spolupráci i na veřejnost," uvedla na policejním webu mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Nelze vyloučit, že senior omylem nastoupil do vlaku nebo autobusu a odjel neznámo kam. „Jestliže muže na fotografii poznáváte a víte, kde se v současné době nachází, volejte ihned linku 158," vyzvala mluvčí.

Na sobě má delší černou koženou bundu, tmavé modré džíny s nažehlenými puky, černé kožené polobotky a černý plstěný klobouk. Dalším poznávacím znamením je zlatý řetízek na krku s vyrytým písmenem "J" a na levém prsteníčku snubní i zásnubní prsten. Josef Hemzal je zhruba 170 centmietrů vysoký, má šedé vlasy, šedé vousy a modré oči.

„Děkujeme všem všímavým občanům za spolupráci," uzavřela Drahokoupilová.

Zdroj: PČR

Štítky Blansko, Božice, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další nezvěstný senior! Policie prosí o pomoc při pátrání po čtyřiasedmdesátiletém muži  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.