Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Muž se na kolejišti dotkl tyčí vedení, na místě zemřel

Dosud neznámý muž se ve čtvrtek dopoledne na kolejišti mezi Podivínem a Ladnou na Břeclavsku dotkl tyčí trakčního vedení, na místě zemřel. Podle policie nelze vyloučit cizí zavinění jeho smrti. Policisté žádají veřejnost o případnou pomoc s určením totožnosti zemřelého.

Policie od dozorčího provozu přijala oznámení v 10:40. "Jak se ukázalo, ke kolejišti přišel muž a dotkl se tyčí trakčního vedení. Osoba byla zasažena proudem a utrpěla na místě smrtelná zranění," uvedla mluvčí. Provoz na trati byl na chvíli zastavený. Následně se podařilo obnovit provoz na obou kolejích, ale vlaky daným úsekem projížděly omezenou rychlostí.

Policistům se zatím nepodařila zjistit totožnost zemřelého muže. Proto žádají veřejnost o pomoc. Muž byl zřejmě ve věku od 30 – 35 let. Měl knírek a bradku. Na sobě měl obuté černé zimní boty (na obrázku) oblečenou měl pracovní blůzu a kabát s kapucí tzv. “vaťák“. Na hlavě měl obyčejnou černou čepici bez nápisů. Na místo přišel s dlouhou (čtyřmetrovou) tyčí, která byla ohnutá.

"Od občanů uvítáme jakoukoliv informaci, která by vedla k ztotožnění zemřelého či k jeho pohybu před tragickou událostí. S poznatky se můžete obrátit na jakoukoliv služebnu či tísňovou linku 158. Za pomoc a ochotu děkujeme," uvedla Haraštová.

Zdroj: PČR, ČTK

 

Štítky okres Břeclav, Podivín, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se na kolejišti dotkl tyčí vedení, na místě zemřel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.