Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Poznáte ho? Policie pátrá po mladém muži se slovenským přízvukem, přepadl zastavárnu

Brněnští kriminalisté stále pátrají po muži, jež posledního ledna přepadl zastavárnu ve Štefánikově ulici. Odnesl si přitom zboží za bezmála čtyři sta tisíc korun. Při akci ho však zachytily bezpečnostní kamery. Policie prosí veřejnost o pomoc při pátrání!

 

Mladý muž vstoupil do prodejne po poledni a chvíli si prohlížel vystavené zboží. Následně důrazně zaměstnankyním řekl, že se jedná o přepadení, ať dají ruce vzhůru, že má u sebe zbraň. Poté si vynutil vydání zlatých řetízků v hodnotě bezmála čtyři sta tisíc korun a šperky si vložil do igelitového sáčku. Na ženy poté křikl, ať si lehnou na zem a z provozovny utekl.

Podle záběrů z bezpečnostní kamery a výpovědi zúčatsněnýchse jedná o muže ve věku kolem třiceti let, vysokého asi 180 cm, štíhlé postavy. Měl rovné husté tmavě hnědé vlasy, oválnou tvář s výraznějším nosem a na sobě brýle s černými obroučkami. Hovořil česky se slovenským přízvukem. Měl černé rukavice a na hřbetech bylo bílé logo sportovní značky Nike.

"Jakékoliv informace k pachateli či k uvedenému případu prosím neprodleně sdělte přes tísňovou linku 158," vyzývá na policejním webu mluvčí Andrea Cejnková.

Zdroj: PČR

Štítky Nike, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poznáte ho? Policie pátrá po mladém muži se slovenským přízvukem, přepadl zastavárnu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.