Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Řidič přehlédl skupinu studentů na přechodu, tři zranil

Jednačtyřicetiletý řidič osobního auta dnes ráno ve Valticích na Břeclavsku přehlédl na přechodu pro chodce studenty. Tři z nich odnesli srážku s autem zraněním.

 

 

Nehoda se stala kolem 7:00 v Sobotní ulici, řidič přehlédl skupinku přecházející silnici směrem ke Střední vinařské škole. Po přechodu přecházely skupinky studentů, pak učitelka a hned po ní trojice dalších studentů, které řidič zranil. Řidič při nehodě zranil dva sedmnáctileté a jednoho šestnáctiletého chlapce, které záchranáři převezli do nemocnice.

"Jeden nezletilý utrpěl středně těžké poranění hlavy a břicha, převezli jsme ho na anesteziologicko-resuscitační oddělení do Dětské nemocnice v Brně," řekla ČTK mluvčí záchranářů Hedvika Kropáčková. Druzí dva byli zraněni lehce, z toho jeden v obličeji, druhý na noze. Záchranáři je převezli k ošetření do břeclavské nemocnice.

Celá událost zůstává nadále v šetření. Řidič vozu se podrobil odbornému měření na alkohol i testu na omamné a psychotropní látky, oba s negativním výsledkem," uvedla na policejním webu mluvčí Kamila Haraštová.

Zdroj: ČTK, PČR

Štítky okres Břeclav, Valtice, Dětská nemocnice FN Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič přehlédl skupinu studentů na přechodu, tři zranil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.