Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Za poslední měsíc zachránili policisté v Brně dvě ženy, co chtěly skočit z mostu

Ne pro každého je předvánoční čas naplněn štěstím a spokojeností. Hned dvě ženy v Brně nejspíše uvažovaly o ukončení životem skokem z mostu. Naštěstí v obou případech včas zasáhly policejní hlídky.

 

 

Na konci listopadu spěchali policisté do Komárova, kde se měla na mostě přes řeku Svratku nacházet žena. Nebylo by na tom nic divného, kdyby nestála až za zábradlím. Kolejmdoucí tak pojala podezření, že chce rozrušená žena skočit do řeky a zavolala na linku 158. Komárovským policistům se podařilo s dívkou navázat kontakt. Notně prokřehlou ji pak zachytili a za pomoci kolegů z oddělení hlídkové služby přetáhli zpět do bezpečí. 

U podobného případu pak policisté zasahovali i začátkem listopadu. Na mostě přes železniční trať směrem k ulici Podhájí stála mladá slečna, která se dívala dolů a nevnímala okolí. Sehraní parťáci k ní nepozorovaně přistoupili a přetáhli zpět za zábradlí. Obě nešťastnice skončily v péči lékařů, kde jim byla poskytnuta odborná pomoc. "Věnujte prosím zvlášť v tomto čase pozornost svým blízkým, ne vždy se podaří situaci takto zachránit," vyzývá veřejnost policejní mluvčí Pavel Šváb.

Zdroj: PČR

Štítky Brno, Komárov, Svratka, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za poslední měsíc zachránili policisté v Brně dvě ženy, co chtěly skočit z mostu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.