Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Policisté včera po nebezpečné honičce zastřelili řidiče v kradeném voze

Policisté na Vyškovsku stříleli v pondělí při pronásledování kradeného vozu, jeho řidič zemřel. Podle tiskové mluvčí policistů Štěpánky Komárová řidič nebezpečnou jízdou bezprostředně ohrožoval životy policistů.

 

 

Policie řidiče pronásledovala v pondělí v pozdních odpoledních hodinách. Řidič nereagoval na opakované důrazné výzvy a ohrožoval navíc životy policistů, kvůli tomu podlě Komárové použili policisté donucovací prostředky. "Při použití zbraně došlo ke zranění řidiče, který na následky zranění na místě zemřel," uvedla na policjením webu Komárová.

Následovat nyní bude nařízená soudní pitva. Ta by měla potvrdit nebo vyloučit, zda byl řidič pod vlivem alkoholu nebo omamných a psychotropních látek. Jak uvedla policie, muž už v minulosti páchal majetkovou trestnou činnost.

Jelikož policisté použili služební zbraň, případ si nyní vezme k prověření Generální inspekce bezpečnostních sborů. "V současné době nelze poskytnout žádné konkrétní informace k danému případu," dodala policejní mluvčí.

Zdroj: PČR
 

Štítky okres Vyškov, GIBS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté včera po nebezpečné honičce zastřelili řidiče v kradeném voze  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.